ویزای توریستی

gerb-300x300

 

  • اعتبار این نوع ویزا به مدت یک ماه یا ۴۵روز(یک و دو بار تردد )  می باشد.

 

مدارک مورد نیاز :

  • اصل پاسپورت (اعتبار حداقل ۶ ماه )
  • دو قطعه عکس
  • دو برگ کپی از صفحه عکسدار پاسپورت

 

توضیحات :

  • ویزا فوق قابل تمدید نمی باشد.
  • نیاز به مهر اویر ندارد.