ویزای دانشجویی

gerb-300x300

 

  • اعتبار این نوع ویزا به مدت ۳۰ روز  می باشد.

 

 

مدارک مورد نیاز :

  • اصل پاسپورت (اعتبار حداقل ۶ ماه )
  • دو قطعه عکس
  • دو برگ کپی از صفحه عکسدار پاسپورت
  • قرارداد دانشجویی

 

توضیحات :

  • ویزای فوق قابل تمدید می باشد.
  • نیاز به مهر آویر دارد.